Kevytyrittäjän tärkeimmät kysymykset liittyvät useasti käytännön asioihin, siihen miten lasku laitetaan ja milloin palkka näkyy tilillä.

Milloin palkka näkyy tilillä?

Lähetetyn laskun maksuehto on oletuksena 7 päivää. Voit myös itse muuttaa maksuajan laskua tehdessäsi.

Kun asiakkaasi maksaa palkkiosi/palkkasi meille, maksamme palkkion tilillesi välittömästi ja pankista riippuen se on tililläsi 0-1 pankkipäivässä. Kun olemme maksaneet palkkiosi, saat meiltä tekstiviestin puhelimeesi, joka kertoo, milloin palkkio on tililläsi. Lähetämme myös samalla ansiolaskelman palkkiostasi sähköpostiisi.

Lue lisää: Milloin perintä on ok?

Paljonko laskuttaminen maksaa?

Peruspalvelumaksu: 10 € + 3 % palkkiosta

Förskotti: 4 % + peruspalvelumaksumme 10 € + 3 % palkkiosta

Laskuttaminen ulkomaille: 10 €/kpl ja valuuttamääräisistä (muu kuin euro) 20 €/kpl palvelumaksun lisäksi sekä pankin veloittamat valuuttamaksun käsittelykulut 7 €

Huomioithan, että palvelumaksuun lisätään verottajan perimä sairausvakuutusmaksun osuus 1,16 %

Lue lisää: Kevytyrittäjä, valitse luotettava laskutuspalvelu

Kuinka nopeasti lasku lähtee teiltä?

Kun olet tehnyt laskutustoimeksiannon Liksalassa, käsittelemme laskusi välittömästi (saman tai seuraavan päivän kuluessa käsittelyjonosta riippuen) ja lähetämme sen saman tien asiakkaallesi. 

Lue lisää: Opi kevytyrittäjäksi 

Voinko saada ennakkoa eli palkan ikään kuin etukäteen?

Toden totta voit! Förskotti on palvelumme, jossa palkkio maksetaan sinulle ennen kuin asiakkaasi on maksanut laskun Palkkiopalvelulle. Voit saada palkkion tilillesi jo samana päivänä etkä ole sidottu asiakkaasi aikatauluun tai eräpäiviin.

Lue lisää: Förskotti – palkkio tilille jo samana päivänä