Kevytyrittäjän arki voi olla usein yksin puurtamista. Coworking-tilat lisäävät yhteisöllisyyttä ja tuovat vaihtelevuutta arkeen. Vapaasti valittava työpiste on yksi kevytyrittäjyyden monista eduista. Selvitimme missä kevytyrittäjät työskentelevät ja listasimme kiinnostavimmat coworking-tilat pääkaupunkiseudulla.

Scandic Helsinki Hub Coworking 

Scandic Helsinki Hub tarjoaa oivat tilat kevytyrittäjälle etätyöskentelyyn Helsingin keskustassa. Päiväpassin hinta on 10 € / päivä ja se sisältää monipuolisten coworking-tilojen käytön sekä kahvin ja veden kuplilla tai ilman. Päiväpassiin voi sisällyttää halutessaan aamiaisen ja aloittaa työpäivän kattavalla aamiaisbuffetilla hintaan 25 € / päivä. 

Scandic Hubin Coworking-tilat ovat valoisat ja varusteltu erilaisilla mukavuuksilla tilan käyttäjät huomioon ottaen. Halutessasi rauhaa esimerkiksi palaverin ajaksi, voit varata kokoustilan alkaen 15 € / h. 

Nälän yllättäessä päivän aikana voi hyödyntää Scandic Hubin ravintolan antimia ja tilata annoksen suoraan työpisteelle QR-koodilla tai coworking-tilan automaatilla. 

Voit ostaa coworking-päiväpassin Scandic Hub hotellin aulasta.

Annankatu 18
00120 Helsinki

Tilakuva julkisesta oleskelutilasta ja kevytyrittäjälle sopivasta työtilasta.

MOW

Trendikäs työtila Helsingissä sekä Tampereella. MOW tarjoaa kevytyrittäjälle päiväpassin lisäksi myös työhuoneita kuukausihintaan sekä kokoustiloja tarpeen mukaan. MOW:in työskentelytilat sijaitsevat Pikku Roballa kuudessa eri kerroksessa, joten sinulla on vara valita oma työpisteesi. Päiväpassin hinta on 30 € / päivä ja hintaan kuuluu kahvit, teet, vesi kuplilla tai ilman, popcorn sekä käytössäsi on hiljainen huone sekä puhelinkopit. Päiväpassin, kokoustilan tai työhuoneen voit ostaa MOW:in nettisivuilta. 

Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

Kevytyrittäjä työskentelemässä yleisessä työtilassa.

Valo Hotel & Work

Nimensä mukaisesti tämä valoisa työskentelytila sijaitsee Helsingin ytimessä helppojen kulkuyhteyksien päässä. Valo Hotel & Workista on varattavissa yksityisiä työhuoneita, isompia neukkareita ja yleisiä työtiloja. Yleiset työtilat muodostuvat Work loungesta, jossa on mahdollista työskennellä näköalatasanteella ja nauttia maisemista, sekä rauhallisesta että luovempaan ideointiin tarkoitetusta tilasta. Yleisiä työtiloja on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön.

Työskentely yleisessä työtilassa maksaa 24,80 € / päivä, yksityisten työhuoneiden ja neukkareiden hinnat ovat alkaen 48,36 € / päivä. Teet tila- tai työhuonevarauksen kätevästi VALO web appista. 

Mannerheimintie 109
00280 Helsinki

Kevytyrittäjä työskentelemässä yleisessä työtilassa.

Wonderland Work

Modernit Wonderlandin työtilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa ja Espoon Leppävaarassa. Wonderland tarjoaa tilat työskentelyyn, kokouksille sekä tapahtumille. Tiloissa voi järjestää kaikki tärkeät tapahtumat ja hoitaa työt samalla. Valittavina on useita eri hinnoitteluvaihtoehtoja päiväpassista jatkuvaan tilaukseen. Päiväpassin hinta on 18 € / päivä ja siihen sisältyy avoimet työtilat, tulostin sekä kahvia. Voit tilata päiväpassin tai yksityisen työhuoneen Wonderland Workin nettisivuilta. 

Vallila

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

Leppävaara

Linnoitustie 6
02600 Espoo

Tilakuva yhteisestä työtilasta.

Innovation Home

Innovation Homen yhteisölliset työskentelytilat tuovat vaihtelua arkeen kaikilla mukavuuksilla. Työskentelytilat sijaitsevat seitsemässä eri kaupungissa suomessa sekä ulkomailla. Modernin raikkaissa tiloissa on käytössäsi coworking-tilat, kokoushuoneita sekä studiotiloja podcastien ja webinaarien tuottamiseen. Päiväpassin hinta on 29 € / päivä.

Kamppi

Kansakoulukatu 3
00100 Helsinki

Kevytyrittäjiä työskentelemässä yleisessä työtilassa.