Uudet verokortit

Uusi vuosi tuo mukanaan uuden verokortin. Sinun ei tarvitse toimittaa uutta verokorttia meille, sillä saamme sen suoraan Verohallinnolta. Poikkeuksena kuitenkin, jos olet hakenut muutosverokorttia vuodelle 2024.

Vuoden 2024 verokortit astuvat voimaan 1.2.2024. Siihen asti (31.1.2024) käytetään vuoden 2023 verokortin prosentteja ja tulorajaa, joka nollantuu 1.1.2024. Jos olet toimittanut erikseen muutosverokortin, astuu muutosverokortti voimaan siinä ilmoitetun voimaanastumispäivämäärän mukaisesti.

Palkkion maksu

Verohallinnolta saamamme ohjeistuksen mukaan palkkiot maksetaan edelleen “ei-työsuhteisena” palkkana. “Ei-työsuhteisesta” palkasta verohallinto perii myös sairausvakuutusmaksun. Sairausvakuutusmaksun (sava-maksun) suuruus on 1,16 % palkkiosta.

Kulujen vähentäminen verotuksessa

Kulujen vähentämiseen tuli muutoksia syyskuussa 2023. Lue muutoksista täältä.

Voit vähentää alkuvuoden aikana (tammi-elokuu) aikana syntyneet kulut palvelumme käyttämisestä henkilökohtaisessa verotuksessasi.  Toimitamme tositteet ja ohjeet vähennysten tekemiseksi vuoden 2023 aikana syntyneistä kuluista heti, kun Verohallinnon veroehdotukset ovat valmistuneet keväällä 2024. Syyskuussa ja sen jälkeen maksetuissa palkkioissa palvelumaksumme on valmiiksi vähennetty verotettavasta summasta.