Markkinoilla on tällä hetkellä runsaasti erilaisia laskutuspalveluita. Millä perusteella sinä valitset laskutuspalvelusi?

Yksi yleisimmistä syistä valita laskutuspalvelu on hinta. Kuka nyt haluaisi maksaa liikaa?

Meillä Suomen Palkkiopalvelulla hinnat ovat edulliset. Velotamme lähettämästäsi laskuta 10 € palvelumaksun sekä 3 % palkkiosta. Ei paha! 

Varsinkin, kun me huolehdimme laskusi lähetyksestä, arvonlisäveron ja muiden lakisääteisten maksujen tilityksestä verottajalle.

Laskuttaminen ulkomaille — mitä se maksaa?

Toinen keskeinen syy valita laskutuspalvelu on nopeus. Kuka nyt haluaisi odottaa ikuisuuden rahojaan?

Itsepalvelulaskutusjärjestelmämme Liksala palvelee 24/7 eli voit tehdä laskutustoimeksiantoja myös viikonloppuisin, iltaisin tai juhlapyhinä. Laskut liikkuvat meiltä eteenpäin aina pankkien aukioloaikana. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, lähetämme sinulle välittömästi viestin, milloin palkkiosi on tilillä.

Jos et halua odottaa siihen asti, että asiakkaasi on maksanut laskun, ratkaisu siihen on Förskotti.

Jos haluat pyytää palkkiosi ennakkoon eli ottaa Förskottia, velotamme normaaliveloituksen (10 €:n palvelumaksun sekä 3 % palkkiosta) päälle 4 % palkkiostasi. Ei paha sekään, varsinkin kun palkkio tulee tilillesi heti, kun toimeksiantosi on käsitelty ja laskusi on lähetetty. Pankistasi riippuen voit saada palkkiosi tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana.

Lue lisää Förskotin ehdoista

Kolmas, mutta ei suinkaan vähäisin syy valita laskutuspalvelu, on luotettavuus. Siinä palvelumme on huippuluokkaa! 

Tiesitkö, että olemme Suomen ensimmäinen laskutuspalvelu ja olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 1994? Jos emme olisi hoitaneet hommiamme hyvin, tuskin olisimme enää tässä.

Joten meidän asiakkaanamme hommat hoituvat hyvin, luotettavasti ja nopeasti.

Lue, miksi näyttelijä Jarmo Mäkinen valitsi Suomen Palkkiopalvelun

Tutustu tarinaamme