SUOMEN PALKKIOPALVELU
— itsenäisen työn tekijöille


Suomen Palkkiopalvelu Oy

Suomen Palkkiopalvelu Oy on eri alojen freelancerien ja keikkatyöläisten töiden laskutukseen ja palkkionmaksuun erikoistunut yritys. Palveluitamme käyttävät myös mm. ravintolat, ohjelmatoimistot, festivaalit ja tapahtumajärjestäjät.

Vahva asiantuntijuutemme perustuu pitkään kokemukseen toimialalta. Yrityksemme tarina alkoi vuonna 2007 kun kaksi palkkionvälityspalvelun kentällä 1990-luvulta lähtien toiminutta yritystä yhdistyivät. Hasa Bros Oy ja Uptown Dixie Trading ltd Oy yhdistivät osaamisensa, jolloin kilpailijoista tuli yhtiökumppaneita. Aluksi esiintyvien taiteilijoiden palkanmaksuun keskittyvä yrityksemme laajensi pian toimintaansa myös muiden alojen piiriin.

Yrityksemme toimintaedellytys on vakaa taloudellinen perusta sekä hyvän tavan ja lainsäädännön noudattaminen kaikilla toiminnan osa-aluella. Asiakkainamme on tuhansia tyytyväisiä eri alojen toimijoita, joita puhuttelee toimintamme vaivattomuus ja mutkattomuus.


Petteri Hasa

Petteri Hasa

Toimitusjohtaja
Suomen Palkkiopalvelu Oy

"Suomen Palkkiopalvelu tarjoaa kaikille itsenäisen työn tekijöille, tai sitä harkitseville, vaivattoman tavan hoitaa paperityöt ilman oman yrityksen perustamista.

Palvelumme tarjoaa kaivatun kolmannen vaihtoehdon palkkatyön ja yrittäjyyden rinnalle."