SUOMEN PALKKIOPALVELU
—itsenäisen työn tekijöille


 

Suomen nopein liksa. Rahat tilille jopa samana päivänä.

Palkkiopalvelun kautta voit saada palkkiosi tilille jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana. Rahat laitamme maksuun heti, kun olemme saaneet toimeksiantosi tiedot käsiteltyä.

Normaalitilanteessahan saat palkkion vasta, kun työsi tilaaja on maksanut rahat Palkkiopalveluun, ja tämän lisäksi laskulle annetaan seitsemän päivää maksuaikaa. Takeita tilaajan pysymisestä seitsemässä päivässä ei ole, joten viivästymiset ovat mahdollisia. Jos siis aikataulu on sinulle tärkeä, kokeile pikapalkkaa, Suomen nopeinta liksaa.

Tutustu PikaPalkkaan

Laskutus

Laskutamme työsi Suomessa ja ulkomailla. Palveluumme kuuluu saatavasi valvonta maksumuistutuksista aina mahdollisiin perintätoimiin saakka.

Palkkiosi maksu

Palkkiosi maksetaan viipymättä. Maksun yhteydessä saat yksityiskohtaisen raportin, ns. ansiolaskelman. Huolehdimme myös asiaan kuuluvat lakisääteiset viranomaismaksut ja -raportoinnit.

Asiakaspalvelu

​Palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Meiltä saat myös tarvitessasi opastusta niin lakiasioissa kuin mm. viranomaisten kanssa toimimisessa.

Palvelumme käyttäminen

Laskutuksen käynnistäminen on helppoa:
​Lähetä tiedot sähköpostitse, ja me hoidamme loput. Palveluun liittyminen on maksutonta.

Katso ohjeitamme ja lista tiedoista, jotka tarvitaan laskutustoimeksiannon tekemiseen.

Palkkiopalvelulle sähköpostia

Alla olevan linkin kautta voit lähettää verokorttisi sekä muut henkilökohtaiset tietosi. Jos olet saamassa palkkaa yhtyeen tai muun ryhmän jäsenenä, voit myös lähettää tietosi liittymällä palveluun.

LIITY PALVELUUN

AJANKOHTAISTA

TIEDOTE SUOMEN PALKKIOPALVELUN ASIAKKAILLE 22.02.2018

Verottaja on antanut uutta ohjeistusta laskutuspalveluiden ja niiden käyttäjien verotuksesta. Ohjeistus vaikuttaa lähinnä palvelumaksuumme ja sen veloitustapaan. Jatkossa palvelumaksu veloitetaan nettopalkkiosta. Suomen Palkkiopalvelu tilittää palvelumaksusta arvonlisäveron, mutta ei lisää sitä sinun maksettavaksesi.

 Muutos astuu voimaan 1.3.2018

Muutoksen jälkeen palvelumaksut ovat verovähennyskelpoisia. Tammikuussa 2019 saat meiltä tositteen perityistä palvelumaksuista veroilmoituksesi liitteeksi.

 


 

TIEDOTE SUOMEN PALKKIOPALVELUN ASIAKKAILLE 28.4.2017

Työeläkevakuuttamisesta

Asemasi muuttuu, jos Palkkiopalvelun kautta saamasi korvaukset ovat olleet palkkaa (ei työkorvausta).

Työeläkevakuuttajamme on ilmoittanut meille 27.4.2017, että se ei vastaanota 1.6.2017 lähtien laskutuspalveluyrityksiltä TyEl-vakuutusmaksuja, koska laskutuspalveluyritysten asiakkaat eivät ole työsuhteessa laskutuspalveluyritykseen. Taustalla on Sosiaali- ja terveysministeriön ja Eläketurvakeskuksen yhteinen tulkinta, jonka mukaan Suomen Palkkiopalvelu ei voi tilittää asiakkaittensa eläkevakuutuksia, vaikkakin he työllistyvät aidoissa työsuhteissa työnantajiinsa.

Olemme koko toimintamme ajan tehneet selkeän eron työsuhteisten ja toimeksiantosuhteisten töiden välille. Tämän takia muutos ei koske toimeksiantosuhteessa toimivia eikä tapauksia, joissa kyseessä on tekijänoikeuskorvaus. Kyseisenlaiset korvaukset maksetaan jatkossakin työ- ja käyttökorvauksina. Niiden käsittelyssä siis ei tapahdu muutoksia. Niistä ei ole maksettu, eikä makseta jatkossakaan, mitään palkkaan liittyviä työnantajamaksuja, kuten nyt puheena oleva eläkemaksu. Toimeksiantosuhteessa toimiva (yrittäjä) hoitaa entiseen malliin eläkevakuuttamisensa Yrittäjän Eläkevakuutuksesta (YEL) sen mukaan mitä siitä on yrittäjän eläkelaissa määrätty.

 

KÄYTÄ PALVELUA

Palvelemme asiakkaitamme myös sopimuksiin, juridisiin kysymyksiin ja perintään liittyvissä asioissa.

Mikä ero on työkorvauksella ja palkalla?

Kerrottakoon, että veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta.

On hyvä tietää, että...

...ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin.

PIKAPALKKA

Haluatko rahat tilille nopeasti? PikaPalkkana saat palkkiosi maksuun heti, kun toimeksianto on käsitelty.

Tavallisesti lähettämällämme laskulla on seitsemän päivää maksuaikaa. Maksuaika voi olla pidempikin, emmekä voi luvata, että lasku maksetaan ajallaan. Tällöin palkkiosi maksun ajankohta riippuu laskun maksajan aikataulusta, koska palkkiosi maksetaan sen jälkeen, kun työsi tilaaja on maksanut rahat Palkkiopalveluun.

PikaPalkka on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat palkkion maksuun nopealla aikataululla. Palkkio maksetaan heti, kun toimeksiantosi on käsitelty ja rahat ovat pankistasi riippuen tilillä jopa samana päivänä.

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista

Olemme muuttaneet!

Uusi osoitteemme on
Töölöntorinkatu 2 B - 7. kerros
00260 HELSINKI